Wie is wie?

Uw dansleraar

Ik ben Patrick Lagas, dansleraar, die voor u klaar staat om u het plezier te laten beleven, de pasjes te leren en u te laten ervaren hoe leuk en gezellig dansen kan zijn.
Daarbij krijg ik waardevolle hulp van mijn vrijwilligers die zowel binnen als buiten de school de helpende hand uitsteken.

Ik ben zelf voormalig meervoudig Nederlands Kampioen geweest als amateur en heb de laatste jaren zowel nationaal als internationaal Nederland vertegenwoordigd op meerdere grote wedstrijden als VBD Professional. Tevens ben ik bevoegd om te jureren zowel in binnen- als in buitenland (FDO, IDTA, WDSF opgeleid).

Naast het feit dat ik eigenaar van Party Centrum Brouwers Gast en tevens dansleraar ben, was ik vroeger beroepskok. Ik heb jarenlange ervaring als kok bij meerdere grote en luxe restaurants in Nederland en ben ervaren met het maken van buffetten voor feesten en partijen tot ca. 1000 personen. Ik was tijdens mijn hoogtijdagen één van de vijf chefkoks van Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee.
Ik hoop u als nieuwe cursist of als danser binnenkort eens te kunnen ontmoeten, op een cursus of tijdens een dans- of feestavond in dansschool/partycentrum Brouwers Gast.

Onze vrijwilligers

 

Sanne2Sanne Beens

Mijn naam is Sanne Beens. Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen met dansen en assisteer alweer een paar jaar in verschillende clublessen. Buiten het dansen werk ik op het moment in de schoonmaak, maar ondanks dat ik nu werk staat er wel op de planning om te starten met de opleiding PABO.

 

 

 

charissaCharissa van Dipte

Mijn naam is Charissa van Dipte. Na jarenlang ballroom en latin wedstrijden te hebben gedanst was het tijd (2003) om over te stappen naar een andere dansdiscipline: “Exhibition Dancing”. Een dansstijl met voornamelijk liftwerk. In 2004 werd ik met mijn voormalige danspartner vice wereldkampioen. Ik ben voor het publiek voornamelijk bekend geworden door het RTL4 programma “Dancing with the Stars” waar ik de vloer onveilig maakte met o.a. acteur Koert Jan de Bruijn, illusionist Hans Klok, stylist Maik de Boer, oud-bokser Arnold Vanderleyde en tuinman Lodewijk Hoekstra. Ook werd ik voor de Belgische versie “Sterren op de Dansvloer” gevraagd waar ik in 2013 samen met kunstschaatser Kevin van der Perzen het dansprogramma won. Hier bij Dansstudio Brouwersgast geef ik al jaren met enorm veel plezier de zumbalessen, Ballroom Newstyle en binnenkort ook de Draag & Dans waar ik erg naar uitkijk omdat mijn kleine mannetje ook mee zal dansen 🙂
Graag tot ziens in de dansschool!

 

FB_IMG_1476183087248-2

Marjolein van Steenpaal

Mijn naam is Marjolein van Steenpaal en ik woon in Steenbergen. Ik studeer aan de PABO op de Hogeschool Zeeland en zit in mijn 3e leerjaar. Naast mijn studie, heb ik een vaste bijbaan als verkoopmedewerkster en assisteer ik hier op de dansschool. Ik geef hier namelijk met met veel plezier elke woensdag- en vrijdagavond de zumbalessen!

 

 

 
Kirsty Polderman

Mijn naam is Kirsty Polderman en ik woon Steenbergen. Ik dans nu al ongeveer 5 jaar hier in de dansschool en assisteer sinds begin 2018 in een paar van de clublessen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding apothekersassistente en ben van plan door te gaan naar het HBO!

 

 

 

mario websiteMario Egthuijsen

Ik ben Mario en woon in Hoogerheide. Ik ben regelmatig in de dansschool te vinden voor techniek- of privelessen en mijn trainingen. Naast ballroomdansen op wedstrijdniveau (hoofdklasse), beheer en ontwerp ik mede de website van de dansschool. Verder maak ik foto’s en filmpjes binnen de dansschool en op wedstrijden en draai ik als DJ wel eens vrije dansavonden of een thema-avond en soms ook een feestavond in ons partycentrum én op wedstrijden!
Behalve dit allemaal, maak ik graag radioprogramma’s zoals mijn wekelijkse theaterprogramma Spotlight (te beluisteren op vrijdagen tussen 1900 en 2100 uur bij Zuidwest FM).

 

 

Sergei Serebryaniy

Mijn naam is Sergei. Ik dans al 12 jaar waarvan 8 bij Patrick. Naast het dansen hou ik van een mooi motorritje en een leuke film in de bios. Van beroep ben ik  Visual/Webdesigner. Daarom help ik Patrick met visuele en online uitingen voor zijn dansschool. Ik hou mij bezig met het ontwerpen en bijhouden van de huisstijl, handels-en-reclamedrukwerk, social media en onderhoud mede de website van Dansschool Brouwersgast.  

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren