Onze Wedstrijdparen!

Update: 27 februari 2017

STANDAARD
Danspaar Klasse/niveau
Ad en Liesbeth Baden Debutanten Senioren
Andre Houweling en Denise van Raam (National) Amateurs
Chris van de Berg en Lieke Krinkels Debutanten Junioren
Frank Helbig & Vera Zuleger-Helbig Masterclass Senioren
Hans en Carina Dingenouts S3A, Masterclass 55+ en Masterclass 50+
Jan en Annie Lambregts Debutanten Senioren
Jan en Wilma van Vlimmeren S3A, Masterclass 55+
Joop en Anneke de Rijke National Amateurs Senioren  en Senioren 55+
Leo en Hellen van Dorsten Senioren 55+
Mario en Ellen Egthuijsen Masterclass 55+ en Masterclass 50+
Rien Huygens en Marga van der Kreek Masterclass 55+ en S3
Sander Doggen en Astrid van Meer G Combi en Ballroom I
Thom Iriks en Amanda Quintus Debutanten Junioren
LATIN
Danspaar Klasse/niveau
Chris van de Berg en Lieke Krinkels Debutanten Junioren
Corne Mies en Priscillia Holzken Hoofdklasse Adults en Masterclass Amateurs
Jurgen Feytel en Rosanne Westerbeek Amateurs en Open Klasse Junioren
Michael Vermunt en Sanne Beens Debutanten Junioren
Sander van Woerden en Marthe van Kaam Amateurs en Open Klasse Junioren
Sander Doggen en Astrid van Meer G Combi en Latin I
Sergei Serebryaniy en Rachel Zwaak Masterclass Amateurs
Thom Iriks en Amanda Quintus Debutanten Junioren

FB_IMG_1474134395802Ad en Liesbeth Baden
Wij zijn Ad en Liesbeth Baden. Ad werkt als P/A Engineer en Liesbeth werkt als Senior Verkoper bij de AH. Ouders van twee kinderen die net als wij kunnen genieten van het dansen en ons supporteren bij de wedstrijden.

Wij zitten in de klasse Debutanten Senioren. Afgelopen dansseizoen is voor ons bijzonder geweest. In eerste instantie hoopten wij op finales dansen en uiteindelijk zijn wij Nederlands Kampioen geworden in onze klasse bij de NDO en de 2e plaats op het NK van de NVAD. Wij kijken met veel plezier en trots terug op dit dansseizoen. Daarvoor willen wij natuurlijk onze meneer de dansleraar bedanken. Dit seizoen gaan wij weer keihard werken en zorgen dat dit dans-jaar even bijzonder, gezellig en leerzaam wordt als het vorige.

 

Hans en Carina Dingenouts
foto websiteWij zijn Hans en Carina Dingenouts. Wij zijn in 2005 begonnen met clublessen en sinds 9 jaar dansen wij wedstrijden in de Seniorenklasse Ballroom. We zijn gestart bij de NDO in de startklasse, gepromoveerd naar de A klasse en daar Nederlands kampioen geworden en vervolgens naar de Masterclass senioren 55 + klasse gepromoveerd. Afgelopen NK zijn we daar 3e geworden. 4 jaar geleden zijn we nog een stapje hoger gegaan en ook bij de NADB gaan dansen, in de B klasse gestart en ook daarin Nederlands kampioen geworden. Nu dansen we in de A klasse zijn 2e geworden bij het NK in 2016 en ons doel is om ook daar naar de hoofdklasse te promoveren. Daarvoor trainen wij 3x in de week en hebben elke week priveles en techniekles. Wij zijn erg enthousiast maar vinden het vooral ook erg gezellig onder elkaar op de dansschool waar wij dus ook menig uurtjes vertoeven.


11604791-0A934A89EDD76FB5E66FLeo en Hellen van Dorsten
Na 16 jaar niet gedanst te hebben begonnen wij in 2006 weer met clublessen, want onbewust is het altijd blijven kriebelen.  In 2008 werd er op toen onze dansschool een wedstrijdgroep gevormd waar wij deel van uit mochten maken en december 2008 dansten wij onze eerste wedstrijd bij de NDO debutanten. In 2012 zijn wij voor Patrick gaan dansen in de wedstrijdgroep. Een hele omschakeling van een Rotterdamse dansschool naar een Brabantse met een Haagse Leraar. Ons hoogst behaalde resultaat was in 2015 op het NK een derde plaats in de senioren.

 

 

17035576_10210206829219606_1605616165_nMario en Ellen Egthuijsen
Mario werkt als docent meteorologie en maakt wekelijks een theaterradioprogramma bij Zuidwest FM. Ellen werkt als IG-er in de thuiszorg.
Dansen deden we al in de periode 1979-1983, de gewone cursussen van brons t/m goud met ster op een dansschool in Purmerend. Toen niet de ambitie gevoeld om wedstrijden te gaan dansen. In 2005, toen we weer het stijldansen oppakten en bij Ton en Marijke in Ossendrecht terechtkwamen, werden we gevraagd mee te doen om wedstrijden te gaan dansen. Toen we in de beginnersklasse van de ANDOS 2de werden, wilden we natuurlijk meer.

Sinds voorjaar 2010 zitten we alweer bij Patrick en behalve hij trainen Dennis en Samantha ons en is Jean Dorff onze mental coach.
Behalve de prestaties is het plezier in het dansen erg belangrijk en de sociale contacten die je in de danswereld hebt. Niet alleen met dansers van je eigen leeftijd maar juist omdat het een topsport is waar jong en oud op een leuke wijze dezelfde passie delen, is het heel erg leuk en kun je dit zeker met een vrij goed werkend lijf tot je 70ste doen dus dat hopen we te beleven. De latin hebben we jaren geleden aan de wilgen gehangen dus veel vrije tijd gaat op aan lectures, privélessen, trainen en wedstrijden in de standard. Momenteel dansen we NDO en WDC AL én zijn we bevangen door de jaarlijkse Blackpoolkoorts!

 

dansfoto 2Rien Huygens en Marga van der Kreek
Wij zijn Rien en Marga. In 2008 zijn wij samen gaan dansen.
In 2010 deden wij voor de eerste keer mee aan het Nederlands Kampioenschap van de NDO.
Een 3e plaats was het resultaat. Sindsdien proberen wij ieder jaar aan een NK mee te doen, vorig jaar zelfs aan twee NK’s, bij de NDO en bij de NVAD. Dansen vinden wij heel leuk en is bij ons echt plezier voor twee.

 

 

Foto Jan en Annie voor website 3Jan en Annie Lambregts
Wij zijn Jan en Annie Lambregts.
We zijn met dansen begonnen op 52-jarige leeftijd, daarvoor nooit gedanst.  We gingen het dansen zo leuk vinden (mede omdat het iets is dat we samen kunnen doen), dat we er meer tijd aan gingen besteden. Zoveel zelfs dat Patrick begon over wedstrijddansen. We zijn dat niet meteen gaan doen, want we vonden dat toch wel een hele stap. Op een gegeven moment toch gedaan en de eerste wedstrijd voor de NDO gedanst op 14-12-2014 in Udenhout. Ook wedstrijddansen bleek leuk te zijn en daarnaast ook gezellig, je leert veel leuke mensen kennen. Voorlopig is het doel om ons uiterste best te doen en om, binnen onze mogelijkheden, beter te gaan dansen, zonder dat dit ten koste gaat van het plezier.

13094399_1779984655565196_2481009709610297782_nJan en Wilma van Vlimmeren
Wij dansen sinds 1999 maar wedstrijden pas vanaf 2008. Op dit moment dansen wij  klasse 3A senioren bij de NADB en masterclass 55+ bij de NDO. Vorig seizoen zijn wij nederlands kampioen 55+ senioren geworden bij de NDO. Dat is 1 klasse onder de Masterclass.
Bij de NADB hebben we ( voor de eerste keer ) de halve finale gehaald en zijn we 8e geworden.
Wij lessen bij Patrick op de techniek lessen en prive. Het belangrijkste is echter dat we het nog steeds leuk vinden.

 

 

 

Denhaag 2015 (5)Sander van Woerden en Marthe van Kaam
Wij zijn Sander en Marthe. Zo’n  2 1/2 jaar geleden zijn wij als danspaar en in relatie bij elkaar gekomen. Wij zijn ons aan het specialiseren in de Latin dansen, waarbij we in deze jaren ons sterk naar boven proberen te werken. Toch blijft plezier in het dansen en plezier met elkaar het belangrijkste punt. Maar ja, af en toe met een eerste plaats naar huis gaan is natuurlijk ook leuk meegenomen 🙂

Groetjes, Sander en Marthe