Uitgelicht!

Op deze pagina besteden we speciale aandacht aan zaken die zich op dit moment rond of binnen de dansschool afspelen en meer aandacht verdienen.

StonemountainS Cup 2017

StonemountainsCup-uitgelicht

WIL JIJ JE NOG EVEN 1 KEER GOED VOORBEREIDEN OP EEN NK OF BLACKPOOL?
PAK DAN DEZE KANS! HIER MOET JE BIJ ZIJN GEWEEST OM HET TE GELOVEN!

StonemountainS Cup 2017 word een Officiele NADB Ranking wedstrijd!

Datum: Zaterdag 13 en Zondag 14 mei in Steenbergen
Locatie: Ontmoetingscentrum ‘t Cromwiel, Krommeweg 1, 4651RN Steenbergen

Inschrijven via MYNADB: my.nadb.eu
Inschrijven voor Open Klasses: inschrijvenstonemountainscup@gmail.com
Algemene informatie: infostonemountainscup@gmail.com

Zondag is Moederdag. Alle moeders entree 1/2 prijs!

 

Dansschool Brouwers Gast start met Draag & Dans

Draag&Dans TopDansen….. je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen denken wij bij dansschool Brouwers Gast. Daarom starten wij binnenkort (in december) met de cursus Draag&Dans.

Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier met je kindje dansen bedacht Patrick Lagas van deze bekende Steenbergse dansschool.

Enig onderzoek leerde dat er wel soortgelijke fitnessprogramma’s bestaan, maar echt dansen met je kindje voor je of achter op je rug komt sinds kort alleen in Engeland en Amerika voor en is kortgeleden voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en door een mede door een filmpje van Omroep West uitgegroeid tot een enorme hype.

In de cursus Draag&Dans komen diverse dansstijlen aan bod, zoals Ballroom, Latin, Salsa, Swing en zelfs Hip Hop. De muziek en de choreografieën zijn uiteraard afgestemd op het dragen van je kind, maar biedt voldoende uitdaging.  Tijdens het dansen kun je werken aan je conditie en tegelijkertijd genieten van je kind. Uiteraard staat gezelligheid centraal en kunnen ouders volop ervaringen met elkaar delen. Naast het bewegen wordt er voorlichting en advies gegeven over het ergonomisch dragen van je kind. Draagconsulente Sascha  Krijtenburg zal aanwezig zijn voor de nodige tips en adviezen. Ook als je nog niet kunt knopen, kan zij je op weg helpen.

Iedereen die al een kind draagt of wil gaan dragen is van harte welkom. Heb je geen draagsysteem, maar wil je wel meedoen? Er zullen tijdens de les extra draagdoeken en dragers aanwezig zijn! Ook als je zwanger bent en binnenkort wil gaan dragen, is de workshop de uitgelezen kans om het alvast uit te proberen. Dus papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en zelf broers en zussen of ooms en tantes … u bent van harte welkom op onze workshop. Het is aan te bevelen om makkelijk zittende kleding aan te trekken en stevige (sport)schoenen te dragen.

Je kunt je aanmelden via info@dansschoolbrouwersgast.nl o.v.v Draag&Dans Workshop. Het adres van Dansschool Brouwers Gast  is de Ram van Hagedoornstraat 9a , 4651 EP Steenbergen Tel. 06 36180981

 

Toespraak Patrick voor Kees IJzermans

Tijdens een prachtige dienst voor Kees IJzermans die na een moedige maar korte strijd op 20 oktober j.l. overleed, las Patrick deze onderstaande toespraak voor.

 

G Klasse ProeflesDansen in de G-klasse!

Op het nieuwe dansrooster hebben we zoals je kunt zien een nieuwe cursus toegevoegd. Het betreft een cursus voor mensen die (willen) dansen in de G-klasse. Het betreft cursisten die een geestelijke beperking hebben en graag willen leren dansen en daar ook heel veel plezier aan beleven. Ons idee erachter is dat ieder mens de gelegenheid moet hebben om te kunnen leren dansen. Kortom, een extra mooie uitdaging voor onze dansschool om deze nieuwe cursus op ons rooster te plaatsen en deze mensen wekelijks een groot plezier te kunnen geven.

Op maandag 7 november a.s. start de eerste proefles voor dansers in deze G-klasse. De lessen zullen plaatsvinden op de maandagavonden vanaf 19.30 uur.

Vrijwilligers gezocht!

We zijn op zoek naar dansers (mannen en vrouwen) die deze mensen graag willen assisteren tijdens de dansles.
Geef je a.u.b. op voor eind oktober via info@dansschoolbrouwersgast.nl