Dansen is MAATwerk geworden!                         SCHRIJF U NU IN!

Bekijk onderaan het nieuwe rooster (vanaf september) en de vernieuwde algemene voorwaarden!

Eindelijk is het dan zover, met trots kan en mag ik u allen kennis laten maken met onze nieuwe visie … Dansen is MAATwerk.
MAATwerk omdat je exact kan kiezen wat voor jouw / jullie van toepassing is als paar of persoon , of je nu solo dansen doet, social dansen , of wedstrijdgericht aan het werk bent … dansen is en blijft MAATwerk.

Hieronder zal ik proberen uit te leggen wat er allemaal verandert en wat er allemaal niet verandert, we hebben heel lang nagedacht over alle mogelijke scenario’s en wellicht hebben we niet alles gedicht maar het meeste wel.

Allereerst kunt u straks gaan kiezen uit een maandabonnement dat bij jouw past …. een abonnement wat ook elke maand is aan te passen als je denk dat je het wil upgraden omdat je behoefte hebt aan meer lessen of meerdere dingen nogmaals te horen of als je juist even extra hard wil oefenen voor een medaltest of een grote wedstrijd dan wel om het beter te beheersen en misschien wil je het na die periode weer wil terugzetten in oorspronkelijke vorm of laat je het lekker zo omdat het goed bevalt.


Alle les niveaus zullen meerdere keren per week worden ingedeeld op het rooster dus als je een les mist of je kan misschien een keer niet op je standaard dag, dan is inhalen nu nog makkelijker geworden.

Tevens zal je dus over een langere periode over het gehele jaar kunnen dansen en dus beter ontwikkelen dan met die ellenlange zomervakanties of alle schoolvakanties tussen door. Bent u zelf op vakantie .. geeft niets .. haal je het gewoon in de weken ervoor of in de weken erna weer in. Let wel dit moet u wel doen binnen het blok van 2 aaneengesloten maanden, anders heeft het weinig nut met het dan ook aangepaste lesgeefsysteem. Blokmaanden zijn (jan/feb, mrt/apr,  mei/jun, …..enz. enz. enz.)

Zo makkelijk als het is uw  abonnement te upgraden zo makkelijk is het ook uw abonnement tijdelijk stop te zetten mocht het zo zijn dat u één van diegenen bent die met de zomermaanden wel graag 2 maanden in het buitenland verblijft en niet graag een dansje komt doen. Let wel dit geldt dus alleen voor langdurige vakanties in de zomermaanden (check later onze aangepaste / nieuwe algemene voorwaarden).

Nog een voordeel naast de al bovengenoemde voordelen is dat we met de nieuwe abonnementsvormen helemaal af gaan stappen en kunnen stappen van inschrijfgelden , ook wanneer u uw abonnement tijdelijk stop zet bijvoorbeeld door zo’n lange vakantie periode of ziekte dat u dan niet opnieuw inschrijfgeld hoeft te betalen sterker nog niemand hoeft meer inschrijfgeld te betalen…..zodra u 1 maal een abonnementsvorm bij ons heeft afgenomen/afgesloten en gevolgd blijft u altijd lid van de school en heeft u recht op alles waar een lid recht op heeft binnen de dansschool….. dus nooit geen gezeur meer over inschrijfgeld of wel of geen lidmaatschap aan elk abonnement hangt standaard uw lidmaatschap los te boeken lessen zijn geen abonnementen dus geen lidmaatschap (check later onze aangepaste / nieuwe algemene voorwaarden).

Naast de abonnementen kunt u ook makkelijk standaard extra lessen boeken zoals aangegeven straks op de website en bovenstaand voorbeeld …er komen wekelijks aparte techniek lessen voor de social dansers (noem het een soort studieles) voor iedere social danser die misschien net iets meer wil leren en horen dan de rest… uiteraard bieden we deze les ook aan in combinatie met een abonnement maar wil u meer dan kunt u meer en op uw en uw eigen tempo kunt u dat bepalen want dansen is MAATwerk in vele opzichten zoals u merkt.

Met vele van u heb ik al gesproken over alle mogelijkheden en opties…en er zijn nog steeds optie in de maat zoals een abonnement bijvoorbeeld in combinatie met een dansopleiding dan wel met in combinatie met een dansopleiding zelf , zodat als je dat wilt helemaal kan doorgroeien binnen de dansschool tot eventueel een volwaardige leraar…of lekker lui aan het strand ergens in een mooi land kan genieten en dansen op die heerlijke klanken en kennismaken kan met diverse andere dansstijlen….maar daar waren nog te veel haken en ogen aan dus die houden we nog even achter de hand.

Eigenlijk zijn er alleen maar voordelen :

 • vaker en langer op jaar basis les
 • maandelijkse betalingen en overzichtelijkheid van kosten
 • dansen in jouw eigen tempo
 • doorstromen van niveau naar niveau wanneer jij daar aan toe bent
 • geen inschrijfgelden meer
 • regelmatig kunnen aanpassen van je abonnement in geval van lange vakanties of ziekte
 • grote regelmaat en ontwikkeling of diverse vlakken in je eigen dansen
 • elke 2 maanden nieuwe introductie cursussen (dus nieuwe leden )
 • dus grotere en gezelligere groepen
 • persoonlijke aandacht / begeleiding en groei
 • dansen is grotere groepsverbanden
 • intensieve trainingen en sterke ontwikkelingen

 

Uiteraard zullen er misschien nog vragen en of opmerkingen zijn … graag zelfs …. mail mij dan op info@dansschoolbrouwersgast.nl

We hebben nu nog even de tijd om deze informatie door te nemen en na te gaan denken over welk abonnement het beste bij jouw/jullie past…. uw maandabonnement kunt u ook via deze site afsluiten die dan zo snel mogelijk zal ingaan.
Wilt u graag aan Patrick Lagas aangeven welke (combinatie van) abonnement(en) u kiest. Dat kan mondeling dan wel via de mail.

Lees hier onze Algemene voorwaarden op deze site geplaatst als mede het Rooster o.v.b.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren