Dansschool Brouwersgast
 
Dansstudio Brouwersgast is een erkende NVD dansschool.
U krijgt bij ons les van een gediplomeerde dansleraar en de dansschool is aangesloten bij NVD Swinging World. NVD Swinging World is een vereniging van erkende dansleraren waar dansen staat voor leven, lachen en plezier. Welkom in de swingende wereld van dans, muziek en ontspanning. Dansen is een enorm populaire vrijetijdsbesteding voor iedereen, waar gezelligheid en plezier bovenaan staan. Patrick Lagas is de dansleraar die voor u klaar staat om u het plezier te laten beleven, de pasjes te leren en u te laten ervaren hoe leuk en gezellig dansen kan zijn.

Of u nu een beginner bent of al een gevorderde danser, er is altijd een passende cursus voor u of uw kinderen. Op de diverse danscursussen ontmoet u ook weer nieuwe mensen waardoor u ook op sociaal vlak het prima bij ons naar uw zin heeft.

Patrick is zelf voormalig meervoudig Nederlands Kampioen geweest als amateur en heeft de laatste jaren zowel nationaal als internationaal Nederland vertegenwoordigd op meerdere grote wedstrijden als VBD Professional. Daar naast is onze zaal aangekleed met professionele moderne licht - en geluidsapparatuur, wat voor de jeugd een pré is op het gebied van uitgaan.