Nieuw rooster online!
22 augustus 2018
Real Hip Hop in Steenbergen
23 oktober 2019
Alles

Tevreden klanten!

Van Jeroen en Cynthia kregen we de volgende leuke reactie en filmpje binnen!

In 4 weken een openingsdans instuderen voor je bruiloft?! Wij dachten dat het niet kon, maar bij Patrick kon dit wel!! Van een filmpje uitgekozen op YouTube heeft Patrick hier zijn eigen draai aangegeven. De reacties waren daarom ook super positief! ”Wauw” ”Mooi” ”Aaah daar is op geleerd”. We zijn super blij dat Patrick ons heeft geholpen en we kunnen hem iedereen aanbevelen. Hij neemt de tijd voor je, ook als je geen danservaring hebt leert hij je alles stap voor stap. En door middel van de dans opnemen kun je thuis alles stap voor stap herhalen en nog eens herhalen. Wij zijn zeer tevreden. (enige wat jammer is op het filmpje is dat mijn sleep los liet waardoor zowel Jeroen als ik er op stonden. Even de jurk opgetild en amper iemand die het was opgevallen.. voor de rest was het super).
Groetjes Jeroen en Cynthia (getrouwd op 26 juli 2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *