Rooster, activiteiten enz.
17 juli 2018
Onze school in Kijk Op Steenbergen!
13 augustus 2018
Alles

Nieuw dansprogramma bijwonen en meedoen?

In september is de mogelijkheid om de opnames van Dance As One bij te wonen! In dit nieuwe dansprogramma gaan de meest getalenteerde danscrews uit Nederland en België de strijd met elkaar aan. Alles draait om perfect teamwork, perfecte timing en perfecte choreografie, maar vooral om synchroon dansen. Nicolette van Dam en Niels Destadsbader presenteren ‘Dance As One’. Voor deze strijd is het programmateam nog op zoek naar enthousiast publiek. Daarom nodigen zij ons uit om de opnames bij te wonen!

Daarnaast maken we als dansers kans om zelf te laten zien wat je in huis hebt. Neem zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen mee en maak kans op een optreden in de studio van ‘Dance As One’! Mocht je kans willen maken kun je voorafgaand de opnames kenbaar maken dat je mee wil dingen naar deze prijs. Het enige wat je moet doen is zo veel mogelijk mensen meenemen naar de studio. Uiteraard is dit niet verplicht en mag je ook gewoon de opnames bijwonen.

Lijkt het jou leuk om de opnames bij te wonen en het jurycommentaar van onder andere Timor Steffens live te aanschouwen? Meld je nu aan via: https://www.sbs6.nl/programmas/dance-as-one/publiek-danceasone/

De opnames vinden plaats op de volgende data in Studio 22, Mediapark Hilversum.

  • Dinsdag 4 september 2018, 18:00 uur
  • Vrijdag 7 september 2018, 18:00 uur
  • Maandag 10 september 2018, 18:00 uur
  • Donderdag 13 september 2018, 18:00 uur
  • Zondag 16 september 2018, 18:00 uur

Tot ziens in de studio! Mochten jullie nog vragen hebben kunt u altijd mailen naar publiekdanceasone@talpa.tv

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *