Proefles Hip Hop Streetdance!
27 november 2017
Nieuw dansprogramma bijwonen en meedoen?
19 juli 2018
Alles

Rooster, activiteiten enz.

A.s. zondag 22 juli hebben we onze jaarlijkse BBQ op de dansschool. We sluiten dan gezellig met zijn allen het dansseizoen af.
Uiteraard gaan we na de zomervakantie die t/m 11 aiugustus duurt weer van start met het nieuwe dansseizoen 2018/2019 waarbij u o.m. op basis van uw afgesloten abonnement (privé)lessen bij ons kunt volgen. Uiteraard kunt u ook privelessen apart met ons afspreken.
Binnenkort zal op deze site de nieuwe roosters geplaatst worden met de juiste lestijden voor het nieuwe seizoen. Checkt u regelmatig de site en u blijft op de hoogte. Vooralsnog wenst het gehele team van de dansschool u allen een hele fijne en gezonde zomervakantie toe! Tot in het nieuwe seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *