Plan Scholarship in Ecuador!
19 september 2016
Meet & Dance … 6 november!
30 september 2016
Alles

Veel voetjes op de vloer!

Vrijdagavond 16 september 2016 konden er aardig wat voeten geteld worden op de dansvloer van de Victoriahal. Het dansseizoen van dansschool Klein Parijs ging namelijk weer van start. Het nieuws dat er een nieuwe frisse wind waait tijdens dit dansseizoen, had netjes de ronde gedaan en dat was te zien ook. Onder leiding van de nieuwe gediplomeerde dansleraar Patrick Lagas en zijn assistenten, was de sfeer tijdens de lessen fijn en gezellig. Patrick is een gedreven ervaren dansleraar en heeft zijn eigen dansschool in Steenbergen. Vanaf dit nieuwe dansseizoen is hij, op de vrijdagavonden, de vaste dansleraar bij de dansschool in Dirksland.

Verslag door één van de aanwezigen: “Deze eerste avond was een kennismakingsavond voor zowel de leraar als de cursisten. Na een vrolijke voorstelronde, klonk de muziek uit de speakers en werden de eerste stappen gedanst. De gehele avond stond de dansvloer vol met vrolijke oude en nieuwe gezichten. Vanaf vrijdag 23 september gaat het nieuwe cursusjaar echt van start. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om op vrijdag 16 september, een kijkje te komen nemen of u aan te melden? Natuurlijk kan dit dan de 23ste ook nog. Kunt u deze dag nog niet, maar u wilt toch onze danslessen volgen, dan is het geen probleem om een week later te beginnen. Tot drie weken vanaf de eerste les is het mogelijk om alsnog in te stromen. U wordt dan in korte termijn alles geleerd wat tot op dat moment is geleerd. U zult versteld staan wat u na 25 lessen al kunt dansen. De danslessen worden gegeven op de vrijdagavond in de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg te Dirksland. Dansschool Klein Parijs is een onderdeel van Stichting Verenigd In Kracht.”
http://igo.nl/nieuws/algemeen/artikel/18214/Weer-vele-voetjes-op-de-vloer-in-de-Victoriahal-te-Dirksland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *